Winemakers dinner på Gram Slot
Vælg billetter
Velkommen til Winemakers dinner på Gram Slot
En aften, hvor gastronomi, vin, arkitektur og historie går op i en højere enhed.
Aftenen starter i slottets oprindelige og stemningsfulde vinkælder, hvor den spanske vinbonde Eudald, 9. generation på den økologiske og biodynamiske vingård Bodegas Massana Noya, skænker en aperitif og fortæller om aftenens første vin.
Fra slottets kælder går turen op til de smukke sale, hvor den 5 retters gastronomiske og vinøse aften finder sted.
Mellem retterne vil Eudald og hans søn fortælle om vinen, der nydes og Gram Slots kok Anne Cathrine Just Christensen fortæller om de enkelte retter.
Velkomst – Eudald Massana Noya Cava Brut Nature
3 x Gram Slotbuchetta
Forret – Eudald Massana Noya Avi Ton hvid
Røget inderlår, sprød ost, rucola, eddike
Mellemret – Eudald Massana Noya Cava Innat
Kammuslinger, ærter, asparges, og vin blanc
Præ hovedret – Eudald Massana Noya Rosado
Bondekones Fjerkræ balotine majroder, spire, balsamico smør.
Hovedret – Eudald Massana Noya La Creueta
Mørbrad, slotskartoffel, pastinak, gulerod og svampe
Dessert – Eudald Massana Noya BRIMA late harvest
Lemoncurt, Mazarin og rabarber