Winemakers dinner på Gram Slot

Vælg billetter


 

Velkommen til Winemakers dinner på Gram Slot

En aften, hvor gastronomi, vin, arkitektur og historie går op i en højere enhed.

Aftenen starter i slottets oprindelige og stemningsfulde vinkælder, hvor den spanske vinbonde Eudald, 9. generation på den økologiske og biodynamiske vingård Bodegas Massana Noya, skænker en aperitif og fortæller om aftenens første vin.

Fra slottets kælder går turen op til de smukke sale, hvor den 5 retters gastronomiske og vinøse aften finder sted.
Mellem retterne vil Eudald og hans søn fortælle om vinen, der nydes og Gram Slots kok Anne Cathrine Just Christensen fortæller om de enkelte retter.

Velkomst – Eudald Massana Noya Cava Brut Nature

3 x Gram Slotbuchetta

Forret – Eudald Massana Noya Avi Ton hvid

Røget inderlår, sprød ost, rucola, eddike

Mellemret – Eudald Massana Noya Cava Innat

Kammuslinger, ærter, asparges, og vin blanc

Præ hovedret – Eudald Massana Noya Rosado

Bondekones Fjerkræ balotine majroder, spire, balsamico smør.

Hovedret – Eudald Massana Noya La Creueta

Mørbrad, slotskartoffel, pastinak, gulerod og svampe

Dessert – Eudald Massana Noya BRIMA late harvest

Lemoncurt, Mazarin og rabarber

Sal


Slottet Slotsvej 54
6510 Gram, Danmark

Belépés



Az alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google